337 onderzoek over Carbon staal en gelegeerd staal producten

- May 05, 2016 -

Op lokale tijd 26 April, de United States Steel Corporation toepassen naar de International Trade Commissie van United States, het verzoek om China hij Bei Iron en Steel Group, Shanghai Bao Steel Group en andere 40 Chinese staalbedrijven export van de Verenigde Staten het koolstofstalen aluminium legering van ijzer-en staalproducten geplaatst een 337 onderzoek en publiceren van een permanente uitsluiting of bevelen. Het vindt de internationale Trade Commission van de Verenigde Staten 30 dagen om te evalueren van de petitie, en vervolgens besloten of onderzoek te verrichten de of niet. Eenmaal na de indiening reacties te mislukken, dan Chinese staalbedrijven is waarschijnlijk antitrust boetes over onderzoek.


Voorganger van de United States Steel Corporation werd opgericht in 1864, Carnegie Steel Company, het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten de grootste geïntegreerde staalbedrijven. De beschuldigde Chinees staal ondernemingen en hun dealers colluded controle de prijzen, diefstal van bedrijfsgeheimen, en door middel van valse etiket om te voorkomen dat de handel belastingen, voorschriften overeenkomstig de Verenigde Staten "1930 jaar fiscaal recht" sectie 337 onderzoek, voor het blokkeren van Chinees staal producten naar de Verenigde Staten Hotel.de United States Steel Corporation exporteren, zal gebruik maken van alle middelen om te vechten voor eerlijke handel , en doorloopt u- antisubsidie, antidumping-gevallen, de bestaande rechtshandhaving werk te bevorderen.

337 onderzoek verwijst naar de Verenigde Staten internationale handelscommissie kunnen overeenkomstig punt 337 van het jaar 1930 einde van het fiscaal recht, een onderzoek gestart naar het oneerlijk gedrag van import handelssancties.


Het hoofd van de handel handel remedie bureau Geef een adres, en zei het 337 onderzoek gericht op inbreuk op intellectuele rechten, en ijzer-en staalproducten is relatief volwassen producten, er is niet zoiets als een intellectuele eigendom geschillen. De zogenaamde intellectuele eigendomsrechten inbreuk beschuldigingen hebben geen feitelijke basis, hoop dat de internationale handel Commissie van de Verenigde Staten te ontslaan van de klacht. De United States Steel Corporation aan Chinese staalindustrie geplaatst een 337 onderzoek is gebaseerd op een Chinese uitvoer van staal enorm is gestegen. Aan het begin van 2014, Chinese stalen uitvoer blijven toenemen, tegen het einde van 2015, stalen export goed voor meer dan 10% total uitvoer.

Tijdens de wrijving van de handel met's werelds grootste staalproducent China is tot nu toe het verkeer van de United States Steel Corporation de meest audacious en intense actie.

Op dit moment staal Chinees productie rekeningen voor bijna de helft van de wereld. Chinees staal exporteert oorzaak internationale antidumping-, maar in de naam van de schending van intellectuele eigendomsrechten van een klacht, dit is het eerste geval. De directeur van Chinese Steel Industry Association Geef een adres, en zei dat ze door de toepassing van de "337 onderzoek" van de United States Steel Corporation, het relevante besturingselement output, prijs geschokt waren, smeden de oorsprong en de zogenaamde intellectuele eigendom rechten inbreuk op kosten gebaseerd op geen feiten, tegenspraak en het verband met de positie. Daarom, in de hoop dat de Verenigde Staten internationale handel van de Commissie te ontslaan van de klacht.

De directeur zei ook dat Chinese Iron and Steel Association, als organisatie industrie altijd strikt aan Chinese wetten, en volgens de regels van de multilaterale internationale activiteiten houden.

De directeur ten slotte benadrukt dat dat de ijzer-en staalindustrie in China en de Verenigde Staten brede gemeenschappelijke belangen delen, Chinese staalindustrie instemmen met het uitwisselen van standpunten door middel van communicatie, dialoog en overleg met de Verenigde Staten te maken van beide partijen volledig kunnen en willen gezamenlijk het handhaven van de orde van de markt, en handelsprotectionisme verzetten en samen gaan met algemene staal overcapaciteit probleem.


Een paar:Korte introductie van 304 roestvrij staal plaat Volgende:Hot Sale 304 316 zware muur naadloze RVS buis voor industrie