"Along the Way All Way" Markeer de kracht van de sterkte van de internationale staallay-out

Date:May 23, 2017

De openingsceremonie van het "International Cooperation Summit Forum" werd op 14 mei in Beijing gehouden. President Xi Jinping was aanwezig en verzorgde een keynote speech getiteld "Building" op de manier van "Working Together". Xi Jinping wees erop dat Kazachstan en Indonesië in 2013 hebben voorgesteld om de economische zone Silk Road en de maritieme zijderoute uit de 21e eeuw te bouwen, het 'unidirectioneel' initiatief. In de afgelopen vier jaar hebben meer dan 100 landen en internationale organisaties actief steun verleend aan en hebben deelgenomen aan de bouw van "één kant van de weg". De belangrijke resoluties van de Algemene Vergadering van de VN en de Veiligheidsraad van de VN zijn ook opgenomen in de "one way" -constructie. "Langs de weg" bouwen geleidelijk van het concept in actie, van het visioen naar realiteit, de constructie van vruchtbaar.


China zal samenwerken met een aantal internationale financiële en ontwikkelingsagentschappen om de "one way along the way" -projecten te ondersteunen, waaronder dezelfde door de Chinees geleide Aziatische infrastructuurinvesteringsbank en de BRICS New Development Bank. Als een door China opgerichte regionale financiële instelling is de hoofdactiviteit van de Aziatische infrastructuurinvesteringsbank het ondersteunen van de infrastructuur in de regio Azië-Stille Oceaan.


China zal de "one way" -fondsen verhogen om het nieuwe kapitaal van 100 miljard yuan te ondersteunen; op hetzelfde moment om financiële instellingen aan te moedigen om RMB overzeese fondsactiviteiten uit te voeren, wordt de schaal naar verwachting ongeveer 300 miljard yuan. Van 2014 tot 2016 overtrof het totale handelsvolume van China met "één kant onderweg" US $ 3 biljoen, terwijl China meer dan $ 50 miljard heeft geïnvesteerd in "land langs de weg". Chinese bedrijven hebben gebouwd meer dan 50 landen in meer dan 20 landen Economische en commerciële samenwerking zone, voor het land om bijna 1,1 miljard dollar aan belastingen en 180.000 banen te creëren.


De staat meer en meer aandacht voor de ontwikkeling langs de weg, ijzer en staal bedrijven moeten veranderen van hun eigen technologie om zich aan te passen aan een betere gaan uit strategie.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpgEen paar: Ijzer- en staalprijzen in de tweede helft van het hoge en vluchtige

Volgende: China Steel Association: Ter bevordering van de ijzer-en staalindustrie aan de hendel in de Fast Lane