Analyse van de prestaties van 304 Series producten

Analyse van de prestaties van 304 Series producten

Date:May 16, 2016


304 roestvrijstaal zijn wijd gebruikt in producten de roestvast stalen plaat, roestvrij stalen pijp RVS montage, RVS bar/rod en andere RVS fittingen. Hier wij analyse de prestaties van de 304 roestvrij staal producten als volgt:


304 roestvrij staal heeft goede interkristallijne corrosie weerstand prestaties, uitstekende corrosieweerstand, koude werken en prestaties die kan worden gebruikt als warmte weerstand RVS stempelen. Op hetzelfde moment, dit stalen - 180℃under de conditie van de mechanische eigenschappen nog steeds goed. In een toestand van solide oplossing plasticiteit en taaiheid van staal is koud werk vermogen goed; In het oxiderende zuur en atmosferische corrosieweerstand, water en ander medium. Dientengevolge, 304 RVS pijp productie en consumptie is de grootste, de meest voorkomende toepassingsbereik van de staalkwaliteit.


304 roestvrij staal heeft goede prestaties voor warme en koude werken, kan worden gebruikt in alle soorten warme en koude werkproces, algemene smeden materialen, Inox staafjes diam., roestvrij staaldraad, roestvast stalen plaat, roestvrij stalen strip, draad en andere metallurgische producten, warm werken temperatuurbereik van 900-1180 ℃. koude werken zullen gemakkelijker, geen speciale problemen, vanwege twee soorten staal is gemakkelijk te worden koud verharding , wanneer koude vervorming te groot is, moet in het midden van de behandeling, voor verdere verwerking te gloeien.


1. warmtebehandeling


304 RVS pijpje met solide oplossing behandeling temperatuur van 1080-1100 ℃, koelwater of luchtkoeling. Koude tussenliggende onthardende temperatuur meer dan 850-970 ℃, warmte behoud water na een bepaalde tijd. Na een solide oplossing behandeling organisaties voor austenitisch staal is soms er ook een kleine hoeveelheid ferriet.


2. Weld


304 roestvast stalen buis bedwingen de carbideprecipitatie als lassen, lassen, kunt u de algemene methoden gebruiken. Handmatige elektrisch booglassen, koolstof 0,04% - 0,04% van de grootte van de dunne sectie van 304 roestvast staal kan worden aangenomen de 002 elektrode, Inter kristallijne corrosie tendens na het lassen, het dikke gedeelte niet produceren, houden de Inter granulaire corrosie weerstand na het lassen, de behoefte aan een warmtebehandeling na het lassen en zonder warmtebehandeling, moet worden gewijzigd in austenitisch roestvast staal 304 L roestvast staal of stable.


3. koude zelftappende prestaties


304 roestvrij staal dunne plaat in de aanvraagprocedure, vaak gebruikt in koude vormen van de operatie. De kou vorming van prestaties is vloeiende vorm en de opbrengst van de maatregel van belangrijke technische indicatoren. De koude vormende invloed die de 304 roestvrij staal is meer, is ook zeer ingewikkeld. In termen van haar metallografie factor is voornamelijk een gevolg van staal samenstelling, namelijk de verhouding van chroom en nikkel gelijkwaardig zijn aan de conventionele treksterkte eigenschappen van rek index is een belangrijke karakterisering. Met het oog op een goede koude vormen van prestaties, moet worden gecontroleerd in de stalen verhouding van chroom en nikkel-equivalent in een passend aanbod.


4. toepassing


Gebruikte apparatuur voor de menselijke voeding, het ook zijn wijd gebruikt in het algemeen chemische apparatuur, industriële onderdelen van Atoomenergie, enz. Geschikt voor diepe tekening delen en zure pijpleiding, container, enz. Voertuigen, auto-onderdelen vakken, huishoudelijke apparaten zijn met behulp van dit materiaal. Het is in het austenitisch roestvast staal productie en verbruik van staal, meest gebruikt in de productie van dunwandige, zure pijpleiding en delen, enz. Ook vaak gebruik voor chroom en nikkel roestvast staal en roestvrij staal lassen van kernmateriaal, niet magnetische onderdelen en componenten in lage temperatuur omgeving.

Een paar: Invoering van 4501 blad van Duplex RVS UNS S32760 nl 1.4501

Volgende: Chinese fabrikant Carbon Steel naadloze Pipe