April Stahlindustrie PMI-Index Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde

- May 03, 2017 -

In April, de ijzer-en staalindustrie PMI-index was 49,1%, omlaag 1,5 procentpunt van de voorgaande maand en daalt al twee opeenvolgende maanden.

Onder hen, het indexcijfer van de productie steeg tot vier keer de hoogste in bijna een jaar; afgewerkt product voorraad index uitbreiding sinds februari 2015 de hoogste; en de nieuwe orde-index, de aankoop prijsindex daalde tot 50% voor het eerst dit jaar onder de lijn. PMI toont dat staalproductie in April op een hoog niveau, bestellingen viel, de achterstand van corporate inventaris, grondstofkosten ter ondersteuning van het gebrek aan staalprijzen.

De nieuwe orders voor de ijzer-en staalindustrie in April ook keerde terug naar minder dan 50% van het interval van de contractie van 46.9% na een verloop van 3 maanden, van 3,7 procentpunten van de voorgaande maand, en de twee daalde tot het laagste sinds juli 2016. Dit toont aan dat de staalprijzen sterk gedaald en de situatie van de financiële beperkingen, agenten en eindgebruikers op stalen bestellingen voorzichtiger, stalen orders ontvangen een reductie in verkoop druk aanzienlijk toegenomen.

April binnenlandse staalprijzen naast een opleving aan het eind van de maand, de hele maand schokken viel. Voornamelijk als gevolg van de huidige binnenlandse stalen aanbod druk, strakke kapitaal, grondstoffen kosten steun opgevoerd verzwakt. Echter, met de binnenlandse macro-economische ontwikkeling, staal en productie capaciteit te versterken van milieubeheer, staalprijzen hebben een positief effect, de recente opleving van de staalprijzen. Naar verwachting kunnen binnenlandse staalprijzen zullen schokken te lopen van de trend.Informatie

Htongsteel heeft ontpopt als de toonaangevende leverancier van one-stop oplossing voor al uw stalen buis, stalen plaat, stalen balk & stalen buis hulpstukken eisen. Wij zijn een van de grootste exporteurs & distributeurs van RVS pijp, RVS plaat & RVS Bar in China. Onze producten hebben wijd gebruikt in tal van gebieden zowel thuis als in het buitenland. Elke afdeling zijn onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie te bieden van de beste kwaliteitsproducten en snelle diensten aan onze klanten.

Hebt u het voornemen om ons begrijpen, dan noem het snel.

    

https://sxhtsteel.en.Alibaba.com/

 

Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039

Een paar:310S roestvrij staal ronde Bar Volgende:China Regulatory Commission voor het bankwezen om de inzet van ijzer- en staalondernemingen te benutten