Binnenlands staal Prijs iets hoger invoer-erts Prijsfluctuatie

- Oct 11, 2018-

Shanghai, 24 september (Xinhua) als gevolg van de voortdurende daling van de marktvoorraad niveau, de pre-aanvulling van de bibliotheek om een bepaalde trekkracht, binnenlandse spot staal prijs iets opwaarts te vormen. De prijs van geïmporteerd erts is in een kleine schommeling en het niveau van haveninventarisatie is nog steeds hoog.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

In de plaatmarkt zakte de prijs over het algemeen licht naar beneden. De prijs van warmgewalste coils daalde licht, de belangrijkste markt voor grote warmgewalste producten in de markt gemiddelde waarde van 4342 yuan per ton, een week daalde 15 yuan. De prijs van medium en zware plaat viel licht, de belangrijkste markt mainstream specificaties in de nationale gemiddelde prijs van 4474 yuan per ton, een week een daling van 24 yuan. Op dit moment neemt de sociale voorraad van staal verder af, wat aangeeft dat de prestaties van de marktvraag redelijk zijn. Staalfabrieken in het geval van lage voorraden, prijzen kunnen stabiel worden gehouden, waardoor de aankomstkosten van de markt op een hoog niveau blijven, een bepaalde mate van ondersteuning voor marktprijzen handhaven.

De markt voor geïmporteerd ijzererts bevindt zich in een enigszins vluchtige situatie. Volgens het laatste rapport van "West New Shinkansen", op dit moment, 62% grade geïmporteerde poedererts prijs in de eerste regel van 69 US dollars een impasse, staalfabrieken voor de aanvulling van de bibliotheek, hoewel er is toegenomen, maar nog steeds kleine hoeveelheden inkoopgericht, de totale omzet is niet groot, de prijsstijging is onvoldoende. De voorraden van ijzerertshaven blijven hoog, de laatste is nog steeds moeilijk om van het zwakke patroon af te komen.

Een paar:De winsten van de eerste helft van de staalindustrie namen meer dan 1. 5 keer toe Volgende:Roestvrij staal 304 / L 310S 316 / L 321 347 2205 Buizen Nu op voorraad!