Binnenlandse staalprijs Iets hogere invoer Ertsprijsfluctuatie

Binnenlandse staalprijs Iets hogere invoer Ertsprijsfluctuatie

Date:Oct 11, 2018

Shanghai, 24 september (Xinhua) als gevolg van de voortdurende daling van het marktvoorraadniveau, de pre-aanvulling van de bibliotheek om een zekere trekkracht te vormen, binnenlandse spotstaalprijs iets omhoog. De prijs van geïmporteerd erts schommelt klein en het niveau van de havenvoorraad is nog steeds hoog.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

In de platenmarkt is de prijs over het algemeen licht gedaald. De prijs van warmgewalste rollen daalde licht, de belangrijkste markt voor grote warmgewalste producten in de markt gemiddelde waarde van 4342 yuan per ton, een week viel 15 yuan. De prijs van middelgrote en zware plaat daalde licht, de belangrijkste markt mainstream specificaties in de nationale gemiddelde prijs van 4474 yuan per ton, een week met 24 yuan. Momenteel blijft de sociale inventaris van staal achteruitgaan, wat aangeeft dat de prestaties van de marktvraag redelijk zijn. Staalfabrieken in het geval van lage voorraden, kunnen de prijzen stabiel worden gehouden, waardoor de aankomstkosten van de markt op een hoog niveau blijven, een bepaald niveau van ondersteuning voor marktprijzen blijven handhaven.

De markt voor geïmporteerd ijzererts bevindt zich in een enigszins volatiele situatie. Volgens het laatste rapport van "West New Shinkansen", op dit moment, 62% kwaliteit geïmporteerd poeder erts prijs in de eerste regel van 69 US dollar een impasse, staalfabrieken vóór de aanvulling van de bibliotheek, hoewel er is toegenomen, maar nog steeds kleine hoeveelheden inkoopgericht, de totale omzet is niet groot, de prijsstijging is onvoldoende. De ijzerertsportvoorraden blijven hoog, het laatste is nog steeds moeilijk om van het zwakke patroon af te komen.

Een paar: De winsten van de eerste helft van de staalindustrie namen meer dan 1. 5 keer toe

Volgende: Roestvrij staal 304 / L 310S 316 / L 321 347 2205 Pijpen Nu in voorraad!