Bescherming van de buitensporige handel veroorzaakt door het gebrek aan aanpassing van de prijzen van staal

Bescherming van de buitensporige handel veroorzaakt door het gebrek aan aanpassing van de prijzen van staal

Date:May 15, 2017

In reactie op de VS antidumpingmaatregelen en compenserende onderzoek van koolstofstaal en gelegeerd staal koud getrokken mechanische pijpen, geïmporteerd uit China, Wang Hejun, directeur van de handel remedie onderzoek Bureau van het ministerie van handel voor de People's Republic van China, zei in een verklaring op 11 mei dat buitensporige handelsmaatregelen bescherming heeft geleid tot US steel bedrijven het gebrek van de industriële herstructurering en het verlies aan internationaal concurrentievermogen, niet alleen de belangen van handelspartners schaden, maar ook helpen oplossen van de problemen in de VS staalindustrie.


10 mei, het Amerikaanse Department of Commerce afgegeven een mededeling over China, Duitsland, India, Italië, Zuid-Korea en Zwitserland invoer van koolstofstaal en gelegeerd staal koud getrokken mechanische pijp antidumping-onderzoek, terwijl China en India, de contra subsidie begonnen van deze producten-enquête.


Wang Hejun wees erop dat de Verenigde Staten vaak op de invoer van ijzer-en staalproducten te initiëren handel remedie onderzoeken en beperkende maatregelen te nemen hebben grote beroering van de WTO-leden. Volgens de statistieken van ons International Trade Commission, van 2000 tot 2016, de Verenigde Staten een totaal van 283 buitenlandse invoer van geding, waarvan 147 voor ijzer-en staalproducten zijn, administratieve verwerking van 52%. Maatregelen ter bescherming van de buitensporige handel leidde tot het ontbreken van industriële herstructurering en het verlies van het internationale concurrentievermogen van de bedrijven van de Amerikaanse staalindustrie, niet alleen de belangen van handelspartners schaden, maar ook helpen bij het oplossen van de problemen van de Amerikaanse staalindustrie industrie.


Wang Hejun benadrukt dat China heeft zich altijd verzet tegen het misbruik van handel remedie onderzoek. Frequente handelsmaatregelen remedie zal niet alleen helpen verlichten van de schade geclaimd door US aanvragers, maar ook per definitie van invloed zijn op de belangen van de Amerikaanse verwerkende industrie. Gehoopt wordt dat de onderzoeksinstanties van de VS zal voorzichtig en vrij de zaak behandelen en maken van een stabiele en voorspelbare marktomgeving voor de handels- en samenwerkingsovereenkomst van de ijzer-en staalindustrie.Informatie


Htongsteel heeft ontpopt als de toonaangevende leverancier van one-stop oplossing voor al uw stalen buis, stalen plaat, stalen balk & stalen buis hulpstukken eisen. Wij zijn een van de grootste exporteurs & distributeurs van RVS pijp, RVS plaat & RVS Bar in China. Onze producten hebben wijd gebruikt in tal van gebieden zowel thuis als in het buitenland. Elke afdeling zijn onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie te bieden van de beste kwaliteitsproducten en snelle diensten aan onze klanten.


Hebt u het voornemen om ons begrijpen, dan noem het snel.


   


Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Een paar: Ijzer en ijzer-en staalindustrie fusies en acquisities versneld

Volgende: De Verenigde Staten wil lancering sancties tegen Japan en Zuid-Korea