Ijzer en ijzer-en staalindustrie fusies en acquisities versneld

Ijzer en ijzer-en staalindustrie fusies en acquisities versneld

Date:May 11, 2017

Zwarte product grondstoffenprijzen markt crash moeilijk te blokkeren van de grote binnenlandse staalbedrijven om de productiecapaciteit, fusies en reorganisatie van de weg. Op dinsdag, Guangzhou Daily verslaggever geleerd van een aantal van de ijzer- en staalbedrijven, na de fusie van Baosteel, Wuhan Iron & Steel, een aantal van de ijzer- en staalbedrijven worden een aantal herstructurering brouwen: een van de Anshan Iron and Steel Group te deelnemen aan de herstructurering van de Braziliaanse speciale Steel Group, 51%. En, de Braziliaanse speciale Steel Group aan het nadenken over de toekomst van Fushun speciale stalen platform afhankelijk van de totale lijst. Als staalprijzen bleef duik, zijn een aandelen van staal voorraden nog steeds in het proces van vallen.


Bronnen in de industrie, de Braziliaanse speciaal staal wil betalen een totaalbedrag van schulden, het volgende voorschot te betalen van een bepaalde hoeveelheid beveiligde vorderingen, meer dan het bedrag van onbeveiligde schuldvorderingen, met inbegrip van de beursgang obligaties zullen schuld-aandelenruil. Er is nog onzekerheid over de reorganisatie plan.


Instellingen: op korte termijn focus op reorganisatie kansen


Bij de opening van de negende China International Iron and Steel conferentie deze week zei Vice Minister van industrie en industrie Xin Guobin dat we moeten actief kunt oplossen door de overtollige capaciteit van staal en versnellen van de transformatie en modernisering van de staal industrie. De industrie is van mening dat in de toekomst industrie structuur optimalisatieproces, productie en fusie en reorganisatie de industrie ontwikkeling trend wordt.

 

Baodong Group General Manager Chen Derong gelooft dat China de ijzer-en staalindustrie een nieuwe ronde van fusies en overnames tijd venster is geopend. De industrie zal vervolgens reorganiseren de banner van fusies en overnames te bereiken van de industriële schaal en organisatorische structuur van de wedstrijd, en de stalen staatsbedrijven met de hervorming van de gemengde eigendom gecombineerd. Het aandeel van de staatsbedrijven kapitaal in de toekomst ijzer-en staalindustrie zal verder worden verminderd door de vermindering van de aandelen van het staatsbedrijf en de hervorming van de gemengde eigendom van stalen staatsbedrijven. De voortdurende vermindering van het aandeel van staatsbedrijf kapitaal zal helpen de industrie te handhaven van de rationaliteit in het volledige mededinging en de industriële doelmatigheid verder te verbeteren.


Guangzhou Daily verslaggever geleerd dat de ijzer- en staalbedrijven fusie en reorganisatie van de weg is niet 's nachts, Shougang en Hebei IJzer en staal vorig jaar op het gewricht als gevolg van verschillende problemen en strandde. Maar de fusie en reorganisatie van de algemene directie heeft vastgesteld, de instellingen van de markt nog steeds zullen naar verwachting reorganiseren van de verschillende soorten herstructurering: naar verwachting 5 tot 8 jaar later, de bestaande binnenlandse ijzer- en staalbedrijven worden samengevoegd in 10 grotere industriële groepen.


In de verwachtingen van de fusie en reorganisatie, is een lange tijd in de "bear-markt", de recente daling van de aandelen A van staalplaat investeringswaarde verbeterd. Wanlian effecten analisten adviseren particuliere beleggers te concentreren op korte termijn herstructurering mogelijkheden voor staal voorraden en middellijn waarde investeringsmogelijkheden.


Een paar: S31635 Roestvrij stalen plaat

Volgende: Bescherming van de buitensporige handel veroorzaakt door het gebrek aan aanpassing van de prijzen van staal