Vorige maand, de staalindustrie PMI was 52: groei van de voorraad versneld

- Oct 09, 2018 -


In de belangrijkste subindex namen de productie-index en de voorraad geïndexeerde goederen aanzienlijk toe, nieuwe orders, zoals de index, zijn nog steeds sterk, wat aantoont dat de staalproductie sterker zal blijven, maar de voortdurende stijging van de staalprijzen remt de aankoopintentie van de downstream-onderneming , resulterend in een afname van orders voor staalfabrieken, voorraad gereed product toegenomen. De productie-index van de staalindustrie bedroeg in september 53,6%, een stijging met 3,6%, en de huidige productie van staalfabrieken bleef krachtig, met inkoop van grondstoffen en voorraden.

old09xx.jpg

In september steeg de aankoopprijsindex van staalgrondstoffen met 1,5% tot 63,2% ten opzichte van de voorgaande maand, een nieuw hoog jaar, een stijging met twee maanden, als gevolg van de kostendruk van staalbedrijven nog steeds groter is. Met ingang van 28 september, de prijs van schroot staal in Jiangsu gebied is 2570 yuan per ton (RMB). Hetzelfde hieronder), een stijging van 280 yuan vanaf het einde van vorige maand, provincie Shanxi, twee Coke prijs per ton van 2420 yuan, meer dan vorige maand steeg 30 yuan; de prijsindex van ijzererts is 750 yuan per ton, een stijging van 10 yuan per maand. (bron: China Station of economic Pass)

Een paar:Na de staalindustrie was de beperkte productie in oktober, Can The Steel Price Rise? Volgende:201 RVS pijp en levering