Li Yiren: Hoe realiseer ik een intelligente upgrade in de Chinese ijzer- en staalindustrie

Li Yiren: Hoe realiseer ik een intelligente upgrade in de Chinese ijzer- en staalindustrie

Date:May 16, 2017

In de afgelopen 100 jaar, staal materialen zijn 's werelds meest gebruikte, onmisbare functionele structurele materialen, is nog steeds in het metaal materiaal binnen de meest kosteneffectieve, de meest gebruikte, de volgende lange periode zal deze status blijven. Met de "Made in China 2025" -implementatie, China's apparatuur industrie geleidelijk aan tot het high-end niveau, maar ook onafscheidelijk van de sterke ondersteuning van staal materialen en kwaliteitsborging.


Hier is een vraag, hoe de traditionele staalindustrie in de apparatuurindustrie tot het topniveau van de trend om zich aan te passen aan de apparatuurindustrie om de kwaliteit van de staalvraag te verbeteren, wat onze staalindustrie is, moet intelligente productie eerst oplossen een probleem

In de afgelopen decennia heeft de Chinese ijzer- en staalindustrie een snelle ontwikkeling doorgemaakt, vanaf het begin van de hervorming en de opening van een jaarlijkse productie van tientallen miljoenen tonnen staal, na een korte periode van 30 jaar, en nu een jaarlijkse productie van meer dan 800 miljoen ton. Hoewel het "to the production capacity" -tijdperk is, maar in de toekomst, zal de ijzer- en staalindustrie de gehele nationale economische structuur blijven upgraden, met name de apparatuurindustrie om een ​​hoog niveau van spelen een belangrijke rol te laten spelen.
Over ons


Htongsteel is uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier voor al uw stalen buizen, stalen platen, stalen beugels en stalen buisleidingen. Wij zijn een van de grootste exporteurs en distributeurs van roestvrij stalen buis, roestvrij stalen plaat en roestvrijstalen staaf in China. Onze producten zijn op grote schaal gebruikt in vele gebieden, zowel in binnen-en buitenland. Elke afdeling staat onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie om de beste kwaliteitsproducten en snelle services aan onze klanten aan te bieden.


Als u de intentie heeft om ons te begrijpen, bel dan snel.


Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg

Een paar: Nauwkeurig begrijpen van de transformatie en upgraden om fijne staalindustrie te doen

Volgende: 24 maart: Plan voor dagelijkse snijspoelen