Staalproductiecapaciteit is meer dan de helft van het jaar voltooid

Volgens de officiële website van de National Development and Reform Commission zijn in 2017 staal en steenkool om naar toe te werken

blijven uitvoeren en heeft positieve resultaten bereikt. Tot nu toe heeft het land uit de productiecapaciteit van staal van 31,7 miljoen ton, de jaarlijkse taak van 63,4% voltooid; een totaal van 68,97 miljoen ton kolenproductiecapaciteit heeft 46% van de jaarlijkse taak voltooid. Met de voortdurende vooruitgang van staal en steenkool naar de productiecapaciteit, economische structuuroptimalisatie en de transformatie van oude en nieuwe kinetische energie, komen de positieve resultaten geleidelijk naar voren, met de nadruk op de prestaties: ten eerste, de efficiëntie van ondernemingen aanzienlijk verbeteren. In het eerste kwartaal van dit jaar profiteert het ledenbedrijf van de ijzer- en staalindustrie van dezelfde periode vorig jaar verlies van 8,75 miljard yuan tot winst van 23,28 miljard yuan; de tweede is dat de lonen van de socialezekerheidsbijdragen worden verlaagd. Vanaf eind maart, Shanxi Provincie, de cumulatieve achterstallige lonen aan het einde van 2016 een daling van 58,4%; opgebouwde sociale verzekering dan eind 2016 met 10,8% gedaald; ten derde is de optimalisatie en opwaardering van de industriële structuur. Hoogwaardige productiecapaciteit in de industriële upgrading van de leidende rol om verder te spelen; Ten vierde verbeterde de concurrentiepositie van de markt aanzienlijk. Door de eliminatie van achterlijke, illegale bouwprojecten opruimen en gezamenlijke handhaving van drie speciale operaties, en verder een overleving van de fitste marktomgeving creëren.

Development and Reform Commission zei dat de ijzer- en staalindustrie zich inspant om het werk actief te promoten, niet alleen om de efficiëntie van herstel te bevorderen en de efficiëntie te verbeteren, en het zakelijke en sociale vertrouwen te vergroten, maar belichaamt ook de hele samenleving om de aanbodkant van consensus over structurele hervormingen.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png