De productiecapaciteit van staal is de cruciale periode ingegaan

De productiecapaciteit van staal is de cruciale periode ingegaan

Date:May 19, 2017

Commissie voor ontwikkeling en hervorming, ministerie van Industrie en Handel, in samenwerking met andere interministeriële gezamenlijke ledenvergaderingseenheden, om de coördinatie te versterken, bijzondere aandacht te schenken aan de uitvoering van de taak, de ontwikkeling van de Commissie, de CPC Central te bevorderen Comite en de Raad van State over het oplossen van de overcapaciteit van de besluitvormingsregelingen, Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming, De regio om goed werk te doen van de jaarlijkse taak doelstellingen ontbinding en focus op de uitvoering van het werk. Op dit moment is dit jaar de voorgestelde vermindering van de productiecapaciteit van ijzer en staal kolen volledig ten uitvoer gelegd om de relevante ondernemingen, apparatuur en mijnbouw, om te werken om een ​​goede start te bereiken.


Tot nu toe, dit jaar het land uit van de productiecapaciteit van staal van 31,7 miljoen ton om de jaarlijkse taak van 63,4% te voltooien; een totaal van 68,97 miljoen ton uit kolenproductiecapaciteit om de jaarlijkse taak van 46% te voltooien. Opgemerkt moet worden dat de gegevens uit staal voor de productiecapaciteit geen illegale "landstaal" -capaciteit omvatten. Voor het "land van staal", heeft de regio in principe afgerond grondig onderzoek, onderzoek bleek dat "de strip staal" productiecapaciteit is beëindigd, de staalmarkt orde is verder verbeterd. Op dit moment versterken we het toezicht en de inspectie om ervoor te zorgen dat tegen 30 juni voor het volledige verbod op het "land van staal."


In overeenstemming met de inzet van de Raad van State, in januari van dit jaar, de ijzer- en staalindustrie om de overcapaciteit en moeilijkheden op te lossen in de ontwikkeling van interministeriële gezamenlijke vergadering samengesteld uit 12 inspectieteams, ging naar 30 provincies (autonome regio's en gemeenten) en Xinjiang Production and Construction Corps om speciale inspecties uit te voeren, Controleer de 228 ijzer- en staalbedrijven, 150 kolenmijnen.


Meng Wei zei dat van de inspectiesituatie, in 2016 het land uit 400 kubieke meter en onder de hoogoven 39, achter de ijzerproductiecapaciteit van 6,77 miljoen ton, 30 ton en onder de convertor en elektrische oven 71, achter de staalproductiecapaciteit van 10,96 miljoen ton. Gesloten ongeveer 300.000 ton onder de grootte van de kleine kolenmijn ongeveer 1500, achter de kolenproductiecapaciteit van 120 miljoen ton. 2016 ijzer- en staalindustrie ter eliminatie van de achterwaartse productiecapaciteit van de speciale actie gevonden achterwaartse staalproductiecapaciteit, is gesloopt of verzegeld zoals vereist; moet worden gesloten en de deadline van de klas kolenmijnen, is uitgevoerd zoals vereist om te sluiten.


Rekening houdend met China's staal "naar productiecapaciteit" is een nieuw stadium ingegaan, de algehele druk om geleidelijk de overcapaciteit te verminderen, structurele contradicties worden steeds prominenter. Daartoe heeft Zhou Jianqi gesuggereerd dat het toekomstige "to capacity" -beleid de "hoeveelheid" van de indicatoren kan verdunnen, door middel van strikte milieubescherming om niet-nalevingsproductiecapaciteit en inefficiënte productiecapaciteit te elimineren; verwijzing naar internationale geavanceerde werkwijzen, gecombineerd met geavanceerde ondernemingen op het niveau van emissietechnologie in China, verder Verbetering van de ijzer- en staalbedrijven in intensieve gebieden en industriegebieden van ijzer- en staalbedrijven, de belangrijkste normen voor vervuilende lozingen; versterkte prikkels om ijzer- en staalbedrijven aan te moedigen schone uitstoot te bereiken.


6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

Over ons


Htongsteel is uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier voor al uw stalen buizen, stalen platen, stalen beugels en stalen buisleidingen. Wij zijn een van de grootste exporteurs en distributeurs van roestvrij stalen buis, roestvrij stalen plaat en roestvrijstalen staaf in China. Onze producten zijn op grote schaal gebruikt in vele gebieden, zowel in binnen-en buitenland. Elke afdeling staat onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie om de beste kwaliteitsproducten en snelle services aan onze klanten aan te bieden.


Als u de intentie heeft om ons te begrijpen, bel dan snel.
Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Een paar: De Verenigde Staten wil lancering sancties tegen Japan en Zuid-Korea

Volgende: Roestvrij stalen buis en buis