Steel To Produce Capacity heeft de jaarlijkse taak van 63,4% voltooid

Steel To Produce Capacity heeft de jaarlijkse taak van 63,4% voltooid

Date:May 12, 2017

10 mei, Premier Li Keqiang voorzitter van de uitvoerende vergadering van de Raad van State, om te luisteren naar de voortgang van de productiecapaciteit en de belangrijkste industrieën om de achterwaartse productiecapaciteit van het rapport te elimineren, om economische herstructurering te bevorderen. De vergadering wees erop dat het op te lossen en elimineren van de overtollige productiecapaciteit is de aanbodzijde van de structurele hervorming van de belangrijke taak is om de wijze van ontwikkeling te veranderen en de transformatie van oude en nieuwe energie-eisen van het onvermijdelijke te bevorderen.


Sinds het begin van dit jaar hebben verschillende regio's en afdelingen aandacht besteed aan de uitvoering van het werk, ijzer en staal, steenkoolindustrie om achterwaartse productiecapaciteit te elimineren en behaalde positieve resultaten, het land uit de productiecapaciteit van staal van 31,7 miljoen ton, 68,97 miljoen ton kolenproductiecapaciteit, respectievelijk, de jaarlijkse taak van 63,4% De Maar de inspecteurs vonden ook dat het stadium van vraag en aanbod veranderingen leiden tot een verzwakte capaciteit om capaciteit te produceren, sommige plaatsen om achterwaartse productiecapaciteit vertraging te elimineren, personeel plaatsing, schuldafzet, fusies en reorganisatie is moeilijker enzovoort.


CCTD China Coal Market Network Observer Chen Jie zei dat in de oorsprong van de kolen release en de rol van de nationale macro-controle, de stroomopwaartse kolen productiecapaciteit aanzienlijk kan worden vrijgegeven, met name de belangrijkste steenkool oorsprong, een groot aantal kolen productie en herstel, verhoogde verkoop en leveringsvolume. De relevante overheidsdiensten om actief te bevorderen van de rationele rendement van steenkoolprijzen, kolenprijzen in de meeste gebieden aanzienlijk gedaald. Met de komst van het regenseizoen, de uitgifte van waterkracht, lage prijzen van waterkracht in de kustmarkt, resulterend in een lager steenkoolverbruik, blijven de prijzen van steenkool dalen, waardoor de kolenprijzen steeds sneller terugkeren naar een redelijk niveau.


Bij de sanering "aan het staal" heeft de Staalvereniging bekendgemaakt dat om de strip zo snel mogelijk uit het zicht te krijgen, 2 tot 25 mei, de productiecapaciteit van de gezamenlijke vergadering naar negen werkgroepen rond de "" Speciale inspecties uitvoeren. Verwacht wordt dat de interministeriële federatie in juli en augustus ook de volledige acceptatie van de provincies en steden zal uitvoeren.


Zhuo record informatie ijzer en staal analist Cui Hong zei: "Land Steel" is een onrustige staalindustrie voor vele jaren het oude probleem, heeft meer en meer gespeeld, van vorig jaar stuurde het land een aantal inspecteurs veldtoezicht En blootstelling, en de verantwoordelijke persoon om mee om te gaan en behaalde opmerkelijke resultaten. Volgens de huidige samenvatting van de gegevens hebben de provincies en de autonome regio's de "landstalen" -ondernemingen in totaal meer dan 500 geruimd, met een productiecapaciteit van 119 miljoen ton. Met de "land van staal" capaciteit van de snelle exit, de Chinese staalindustrie om een ​​winstgevendheid te bereiken, is bevorderlijk voor de daaropvolgende gezonde en ordelijke ontwikkeling van de staalindustrie.


Met het oog op de volgende stap naar het werk van het werk, wees de vergadering er ook op dat men meer marktgerichte beheersinstrumenten zou moeten gebruiken, een solide en effectieve eliminatie en eliminatie van overtollige achterwaartse productiecapaciteit. Resoluut onderzoek en omgaan met illegale productie en constructie en voldoet niet aan de bescherming van het milieu, kwaliteit, veiligheid en andere normen van de onderneming, het werk van arme plaatsen om serieus verantwoording afleggen. Rond de limiet zal worden gevonden in het vroege onderzoek van de "landstaal" productiecapaciteit om volledig te verbieden, de apparatuur te verwijderen, heropleving te voorkomen. Over de opname van jaarlijkse capaciteit voor kolenmijnen tot eind november om alles te verlaten. Elimineer, stop met bouwen, trage bouw van kolenprojecten om de taak zo snel mogelijk om de tijdslimiet te wissen, de verantwoordelijkheid aan de mensen. Ten tweede moeten we goed werk leveren aan hervestiging van werknemers die op een prominente plaats zijn geplaatst. Ten derde moeten we het toezicht en toezicht versterken, moeten alle locaties op tijd worden bekendgemaakt aan de productiecapaciteit van relevante informatie, het rapportagesysteem verbeteren om de eliminatie van achterwaartse productiecapaciteitsfraude te voorkomen en de invoer van steenkool van lage kwaliteit stevig beheersen.


Een paar: Roestvrij staal 304 / L 310S 316 / L 321 347 2205 Pijpen Nu in voorraad!

Volgende: 310S roestvrij staal ronde Bar