Precisie buis

Precisie buis

Htongsteel heeft ontpopt als de toonaangevende leverancier van one-stop oplossing voor al uw Precision eisen buizen. Wij zijn een van de grootste exporteurs & distributeurs van precisiebuizen in China. Onze producten

Praat nu

Productdetails

Huitong Special Steel Co., Ltd is een beroemde fabrikant van de buis van de precisie van de China en de leverancier, uitgerust met een productieve fabriek en bedrijf en als een professionele precisie buis exporteur en de verkoper, we zijn altijd verheugd over u te kopen en groothandel hoogwaardige naadloze stalen buizen, precisie staal buis, precisie naadloze stalen pijp, naadloze stalen precisiebuizen vanuit onze fabriek.

Htongsteel heeft ontpopt als de toonaangevende leverancier van one-stop oplossing voor al uw Precision eisen buizen. Wij zijn één van de grootste exporteurs & distributeurs van precisiebuizen in China. Onze producten hebben wijd gebruikt in tal van gebieden zowel thuis als in het buitenland. Elke afdeling zijn onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie te bieden van de beste kwaliteitsproducten en snelle diensten aan onze klanten.

Producten:

Austenitische roestvaste stalen

Duplex roestvaste stalen

Nikkellegeringen

De precisiebuizen die htongsteel heeft geproduceerd worden geleverd met koud getrokken, fijngemaakt, zeer gepolijst of helder oppervlak, afhankelijk van de grootte en de muur dikte.

Specificatie:

Buiten diameter0.5-50,8 mm (0.0197-2.)

Muur thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 in.)

Ga naar de dunne wand precisiebuizen

de groottewaaier van:

Buiten diameter0.787-130 mm (0.031-5 in.)

Muur thickness0.254-19,05 mm (0.010-0.750 in.)

Related Search: Naadloze stalen buizen, precisie naadloze stalen buis, Precision stalen buis, precisie, naadloze stalen buis, naadloze stalen precisiebuizen, precisiebuizen.

Een paar:Ketel buizen Volgende:Reliëf roestvaste staalplaat

Onderzoek