RVS pijp montage kruis

RVS pijp montage kruis

Kruisfittingen worden ook 4-weg fittingen genoemd. Als een taklijn volledig door een T-stuk passeert, wordt de fitting een kruis. Een kruis heeft één inlaat en drie uitgangen, of vice vers. Ze hebben vaak oplosmiddel gelaste mofeinden of vrouwelijke draadeinden. Kruisfittingen kunnen een enorme hoeveelheid ...

Praat nu

Productdetails

Kruisfittingen worden ook 4-weg fittingen genoemd. Als een taklijn volledig door een T-stuk passeert, wordt de fitting een kruis. Een kruis heeft één inlaat en drie uitgangen, of vice vers. Ze hebben vaak oplosmiddel gelaste mofeinden of vrouwelijke draadeinden.


Kruisfittingen kunnen een enorme hoeveelheid stress op de pijp veroorzaken als de temperatuur verandert, omdat ze zich in het midden van vier verbindingspunten bevinden. Een T-stuk is meer stabiel dan een kruis, zoals een T-stuk gedraagt zich als een driepotige ontlasting, terwijl een kruis gedraagt zich als een vierpotige ontlasting. (Geometrisch "definiëren 3 niet-collineaire punten een vlak", dus 3 poten zijn inherent stabiel.) Kruisen zijn gebruikelijk in sprinklersystemen, waar spanningen veroorzaakt door thermische uitzetting meestal geen probleem zijn, maar niet in sanitair vanwege hun extra kosten in vergelijking met het gebruik van twee tees.


Huitongsteel is naar voren gekomen als de toonaangevende leverancier van one-stop-oplossingen voor al uw pijpkruisvereisten. Wij zijn een van de grootste exporteurs en distributeurs van pijpkruis in China. Onze producten zijn op grote schaal gebruikt in vele gebieden, zowel in binnen-en buitenland. Elke afdeling staat onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie om de beste kwaliteitsproducten en snelle services aan onze klanten aan te bieden.

Grootte:

Naadloos: 1/2 "-24", gelast: 24 "-96"

Dikte: SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossEen paar:Zuurbestendige roestvrijstalen ronde staven van 201 Volgende:317H roestvrij stalen buis

Onderzoek