Pipe Cross

Pipe Cross
Chat Now
Productdetails

Kruisfittingen worden ook 4-weg fittingen genoemd. Als een taklijn volledig door een T-stuk passeert, wordt de fitting een kruis. Een kruis heeft één inlaat en drie uitgangen, of vice vers. Ze hebben vaak oplosmiddel gelaste mofeinden of vrouwelijke draadeinden.

Kruisfittingen kunnen een enorme hoeveelheid stress op de pijp veroorzaken als de temperatuur verandert, omdat ze zich in het midden van vier verbindingspunten bevinden. Een T-stuk is meer stabiel dan een kruis, zoals een T-stuk gedraagt ​​zich als een driepotige ontlasting, terwijl een kruis gedraagt ​​zich als een vierpotige ontlasting. (Geometrisch "definiëren 3 niet-collineaire punten een vlak", dus 3 poten zijn inherent stabiel.) Kruisen zijn gebruikelijk in sprinklersystemen, waar spanningen veroorzaakt door thermische uitzetting meestal geen probleem zijn, maar niet in sanitair vanwege hun extra kosten in vergelijking met het gebruik van twee tees.

Htongsteel is naar voren gekomen als de toonaangevende leverancier van one-stop-oplossingen voor al uw pijpkruisvereisten. Wij zijn een van de grootste exporteurs en distributeurs van pijpkruis in China. Onze producten zijn op grote schaal gebruikt in vele gebieden, zowel in binnen-en buitenland. Elke afdeling staat onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie om de beste kwaliteitsproducten en snelle services aan onze klanten aan te bieden.

Grootte:

Naadloos: 1/2 "-24", gelast: 24 "-96"

Dikte:

SCH10-XXS


HUITONG is een beroemde China RVS buizen / buizen fabrikant en leverancier, uitgerust met een productieve fabriek en bedrijf en als een professionele pijp cross exporteur en verkoper, we heten u altijd welkom om te kopen en groothandel van hoge kwaliteit pijp kruis uit onze fabriek.

Onderzoek