Stalen flens

Stalen flens
Chat Now
Productdetails
Productdetails

       

Flenzen worden gewoonlijk gebruikt wanneer er dat een verbinding met kleppen, in-lijn instrumenten en/of verbinding met materieel spuitmondjes is vereist. Flens hulpstukken betrekken in het algemeen op twee oppervlakken te strak samen worden samengevoegd door middel van schroefdraad bouten, wiggen, klemmen, of op andere wijze van toepassing van hoge druksterkte krachten te drukken. [16] vaak, een pakking, verpakking of een O-ring is geïnstalleerd tussen de flenzen ter voorkoming van lekkage, maar het is soms mogelijk om te gebruiken alleen een speciale vet, of niets helemaal niet, als de paring oppervlakken worden juist gevormd. Flenzen zijn ontworpen om de volgende druk ratings: 150 pond, 300 pond, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 pond en 2500 lb of 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar en 150 Bar. Verschillende soorten flenzen zijn beschikbaar afhankelijk van de aard van hun constructie functies. De volgende zijn soorten flenzen in het algemeen gebruikt in de leidingen. Deze flenzen zijn beschikbaar met verschillende parement zoals verhoogde gezicht, plat gezicht, ring gezamenlijke gezicht enz.Informatie


Htongsteel heeft ontpopt als de toonaangevende leverancier van one-stop oplossing voor al uw stalen buis, stalen plaat, stalen balk & stalen buis hulpstukken eisen. Wij zijn een van de grootste exporteurs & distributeurs van RVS pijp, RVS plaat & RVS Bar in China. Onze producten hebben wijd gebruikt in tal van gebieden zowel thuis als in het buitenland. Elke afdeling zijn onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie te bieden van de beste kwaliteitsproducten en snelle diensten aan onze klanten.


Hebt u het voornemen om ons begrijpen, dan noem het snel.

Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


HUITONG is een beroemde China RVS leidingen/buizen fabrikant en leverancier, uitgerust met een productieve fabriek en bedrijf en waar een professionele stalen flens exporteur en de verkoper, verwelkomen we u om te kopen en groothandel van hoogwaardig staal altijd flens van onze fabriek.

Onderzoek