RVS flens WN, SO, RF, BL

RVS flens WN, SO, RF, BL

Flens wordt ook wel flens of flens genoemd. Flens is een onderdeel dat de buis met de buis verbindt en is verbonden met het uiteinde van de buis. Er zitten gaten in de flens en de bouten zorgen ervoor dat de twee flenzen goed zijn aangesloten. De flens is afgedicht met kussens. Flens split draadverbinding (draadconnector) flens en gelaste flens.

Praat nu

Productdetails

304 en 316 roestvrijstalen flenzen in vele soorten en maten. Kies uit roestvrije buisflenzen zoals: blindroze flenzen van roestvast staal, blindroze blindflenzen met rvs, roestvrijstalen flenzen, rvs slip-on flenzen, flenzen met verhoogde flenzen, flenzen met verhoogde flenzen, flenzen met gelaatsflap, en verhoogde opstaande opstaande flenzen. We hebben ook een assortiment ijzeren flenzen en pakkingsets in verschillende materialen, waaronder rubber, niet-asbest en teflon. Flenzen van roestvrij staal.


Standaard :

ASTM A182 / A182M - 18 NE 1092 .....

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Types:

Weld Neck - Slip-On - Socket Weld - Threaded - Blind - RTJ - Lap Joint - Back-Up - Reducing - Orifice ..


maten:

1/2 "- 36" + Boringen: S / 5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

drukwaarden:

150 lb, 300 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb and 2500 lb of 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar en 150Bar.


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Verschillende soorten flenzen zijn beschikbaar, afhankelijk van het type van hun constructieve kenmerken. De volgende soorten flenzen worden meestal gebruikt in leidingen. Deze flenzen zijn verkrijgbaar met verschillend tegenover liggend, verhoogd vlak, plat vlak, ringgewricht, etc.


Een paar:Roestvrij stalen 90 graden elleboog Volgende:Roestvrij staal, meer dan 5000 ton in voorraden en one-stop service

Onderzoek