Zwarte roestvrij stalen plaat gegloeid

Zwarte roestvrij stalen plaat gegloeid

Zwarte roestvrijstalen plaat is gegloeid, wat een soort warmtebehandeling is, eigenlijk is het meeste van de roestvaststalen plaatplaat zwart na productie, zal het beter op de oplossing en beitsen letten, en de koudgewalste roestvrijstalen plaat is helder, omdat het oppervlak is 2B afwerking.

Praat nu

Productdetails

2 B oppervlak koud rollen na warmtebehandeling, beitsen en daarna afrollen om het oppervlak een matig helder persoon te maken. Omdat het oppervlak glad is, gemakkelijk opnieuw te slijpen, maakt het oppervlak meer licht, een breed scala aan toepassingen, zoals servies, bouwmaterialen en ga zo maar door. Het gebruik van oppervlaktebehandeling om mechanische eigenschappen te verbeteren, bijna alle toepassingen.


Black Stainless Steel Plate Annealed


Als u zwarte roestvast stalen plaat pls contact met ons nodig hebt om de details specificatie te bevestigen, is het noodzakelijk om de overeenkomstbrief te schrijven om alle details te bevestigen, omdat er weinig klanten zijn om de zwarte roestvrijstalen plaat te kopen, het is een soort roestvrijstalen plaat zelden op de markt en heeft meer proces nodig om aan uw behoefte te voldoen.Black Stainless Steel Plate Annealed


Roestvast staal in de productie om allerlei ongelijke fenomenen in staal te verminderen of te elimineren heeft een aantal belangrijke maatregelen genomen om de corrosieweerstand van staal te verbeteren.


U bent van harte welkom om onderzoek te sturen, de beste offerte en tech data sheet zal binnenkort naar u worden verzonden!

Als er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Tel: +86 029 84510010

E-mail: info@sxht-group.com

Mobiel / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Een paar:ASTM A240 316 6 X 6 roestvrijstalen plaat HR Volgende:China traanplaat RVS 304

Onderzoek