Kruis

Kruis

Cross hulpstukken heten ook 4-weg hulpstukken. Als een aftakking volledig een tee passeert, de montage in een kruis verandert. Een kruis heeft één ingang en drie uitlaten of vice vers. Ze hebben zo vaak

Praat nu

Productdetails

Huitong Special Steel Co., Ltd is een beroemde China cross fabrikant en leverancier, uitgerust met een productieve fabriek en bedrijf en als beroepsrenner cross exporteur en verkoper, zijn we altijd verwelkomen u om te kopen en groothandel hoogwaardige pijp cross, 4-weg Kruis montage, kruis passen, 4-weg Kruis pijp montage vanuit onze fabriek.

Cross hulpstukken heten ook 4-weg hulpstukken. Als een aftakking volledig een tee passeert, de montage in een kruis verandert. Een kruis heeft één ingang en drie uitlaten of vice vers. Ze hebben vaak oplosmiddelen gelaste socket eindigt of vrouwelijke schroefdraad eindigt.

Cross hulpstukken kunnen genereren een enorme hoeveelheid stress op pipe als temperatuurveranderingen, omdat ze in het midden van vier verbindingspunten. Een tee is meer stabiel dan een kruis, zoals een tee gedraagt zich als een drie-legged stool, terwijl een kruis gedraagt zich als een vier-legged stool. (Geometrisch, "geen 3 niet-collineaire punten definiëren een vliegtuig" dus 3 poten zijn inherent stabiel.) Kruisen zijn gemeenschappelijk in brand sprinklersystemen, waar stress veroorzaakt door thermische uitzetting niet zijn over het algemeen een probleem, maar niet in sanitair, als gevolg van hun extra kosten in vergelijking met het gebruik van twee tees.

Htongsteel heeft ontpopt als de toonaangevende leverancier van one-stop oplossing voor al uw pijp Kruis eisen. Wij zijn een van de grootste exporteurs & distributeurs voor pipe kruis in China. Onze producten hebben wijd gebruikt in tal van gebieden zowel thuis als in het buitenland. Elke afdeling zijn onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie te bieden van de beste kwaliteitsproducten en snelle diensten aan onze klanten.

Grootte:

Seamless: 1/2"- 24", gelast: 24"- 96"

Dikte:

SCH10-XXS

Materialen:

Koolstofstaal: ASTM A234 WPB, A234 WPC, A420 WPL6.

Roestvrij staal: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Gelegeerd staal: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5 WP9, WP91.

Standaard:

ASME B16.9 ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, B2311 VAN DE JIS, JIS B2312, JIS B2313.

Related Search: pijp cross, 4-weg Kruis montage, cross montage, 4-weg Kruis pijp montage.

Een paar:316 RVS flens Volgende:304 roestvrij stalen buisfittingen

Onderzoek