Flens

Flens

Flenzen worden gewoonlijk gebruikt wanneer er dat een verbinding met kleppen, in-lijn instrumenten en/of verbinding met materieel spuitmondjes is vereist. Flens hulpstukken betrekken in het algemeen op twee oppervlakken als j te drukken

Praat nu

Productdetails

Huitong Special Steel Co., Ltd is een beroemde fabrikant van de flens van de China en de leverancier, uitgerust met een productieve fabriek en bedrijf en als een professionele flens exporteur en de verkoper, verwelkomen we u om te kopen en groothandel van hoogwaardige flenzen, stalen flens, pijp flens montage altijd, de flens van koolstofstaal, roestvrij stalen flenzen vanuit onze fabriek.

Flenzen worden gewoonlijk gebruikt wanneer er dat een verbinding met kleppen, in-lijn instrumenten en/of verbinding met materieel spuitmondjes is vereist. Flens hulpstukken betrekken in het algemeen op twee oppervlakken te strak samen worden samengevoegd door middel van schroefdraad bouten, wiggen, klemmen, of op andere wijze van toepassing van hoge druksterkte krachten te drukken. [16] vaak, een pakking, verpakking of een O-ring is geïnstalleerd tussen de flenzen ter voorkoming van lekkage, maar het is soms mogelijk om te gebruiken alleen een speciale vet, of niets helemaal niet, als de paring oppervlakken worden juist gevormd. Flenzen zijn ontworpen om de volgende druk ratings: 150 pond, 300 pond, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 pond en 2500 lb of 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar en 150 Bar. Verschillende soorten flenzen zijn beschikbaar afhankelijk van de aard van hun constructie functies. De volgende zijn soorten flenzen in het algemeen gebruikt in de leidingen. Deze flenzen zijn beschikbaar met verschillende parement zoals verhoogde gezicht, plat gezicht, ring gezamenlijke gezicht enz.

Flens Type zijn zoals hieronder:

Slip-on flenzen, blinde flenzen, overlappingsverbinding flenzen, lassen neck flenzen, plaat flens, Socket lassen flenzen, schroefdraad flenzen.

Slip op flenzen zijn gleed over de buis en vervolgens gelast uit zowel binnen als buiten om te zorgen voor voldoende stevigheid en lekkage te voorkomen. Deze flens wordt gebruikt in plaats van weld nek door veel gebruikers vanwege de lagere kosten en ook het feit dat er minder nauwkeurigheid tijdens snijden pijp op lengte.

Blinde flenzen hoeft niet een boring en worden gebruikt om een leidingsysteem of vazal openen uitgeschakeld. Zijn ontwerp vliegvergunningen gemakkelijke toegang vazal of leidingsysteem voor inspectie doel. Het kan worden geleverd met of zonder hubs naar keuze van de fabrikant.

Neck flenzen zijn ontworpen te worden samengevoegd met een leidingsysteem door kont lassen lassen. Ze zijn duur vanwege zijn lange nek, maar is de voorkeur voor hoge benadrukt de pijp, vermindering van stress toepassingen. De nek, of hub, verzendt de concentratie van de stress aan de basis van de flens. De geleidelijke overgang van de dikte van de boekwaarde van de hub met de dikte van de muur op de middel van stomplassen biedt belangrijke versterking van de flens. Turbulentie en erosie zijn verlaagd als gevolg van de overeenkomende grootte van de boring van de pijp en de flens.

Socket flenzen zijn vergelijkbaar met een slip op flenzen in overzicht, maar de boring is contra verveeld te aanvaarden van de pijp. De diameter van de resterende boring is hetzelfde als de binnen diameter van de pijp. Een filet Las rond de hub van de flens hecht de flens aan de pijp. Een optionele interval weld kan in hoge stress toepassingen worden toegepast. Het grootste gebruik is in hogedruk systeem, zoals hydraulische en stoom lijnen.

Overlappingsverbinding flens is weer vergelijkbaar met een slip-flens, maar heeft straal op de kruising van de boring en het gezicht van de flens voor een ronde stub einde. Het gezicht op het einde van de stub vormt het gezicht van de pakking van de flens. De toepassingen zijn waar delen van leidingsystemen moeten snel en gemakkelijk worden gedemonteerd voor inspectie of vervanging.

Rang en materiaal

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316, 316 L, 321, 310S, 904 L, S31803, F51.

Flens Type

Slip-on flenzen, blinde flenzen, overlappingsverbinding flenzen, lassen neck flenzen, plaat flens, Socket lassen flenzen, schroefdraad flenzen

Flens standaard

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Specificatie

1/8" 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Druk waarderingen

Klasse: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K - 40K.

Oppervlakte afdichting

FF, RF, LJ, FM, R.T.J, R.J.

Toepassing:

De RVS flens wordt veel gebruikt bij het aansluiten van de pijpleiding in aardolie, chemische, stroom, gas, water, transportbuizen, warmte ex-wisselaar, scheepsbouw, bouw.

Flens aansluitingen de neiging om meer volumineus dan andere verbindingen, maar ook in veeleisende toepassingen, zoals grote water lichtnet en hydro-elektrische energiesystemen kunnen uitvoeren.

Gerelateerde zoeken: Flenzen, stalen flens pijp montage flens, flens van koolstofstaal, RVS flens, gas flens, olie flens, stalen flenzen, olie pijp flens, instapper gelaste flens, dus flens, RF dus flens, gelaste nek flens, gelaste-nek flens, WN flens WN RF flens, WNF flens, LJ flenzen, LJF flens LJF flenzen, TH flenzen, TH flens, TH Threaded flenzen, Socket weld flenzen, SW flenzen, Socket weld SW flenzen , pijp montage flenzen Socket weld pijp flenzen, plaat flens, PT flenzen, gelaste plaat flenzen, flenzen koolstofstaal, RVS flenzen.


Een paar:RVS naadloze buis Volgende:180 graden elleboog

Onderzoek