Pijp T-stuk

Pijp T-stuk

Staalstandaard: ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313

Een T-stuk is de meest voorkomende pijpfitting. Het is verkrijgbaar met alle binnendraadmoffen, alle lassen met lassen, of met tegenovergestelde lassen met lassen en een zijuitlaat met binnendraden. Het wordt gebruikt om een vloeistofstroom te combineren of te splitsen. Het is een type buisfitting die T-vormig is en twee uitlaten heeft, op 90 ° ten opzichte van de verbinding met de hoofdleiding. Het is een kort stuk buis met een zijuitlaat. Een T-stuk wordt gebruikt voor het verbinden van pijpen met verschillende diameters of voor het veranderen van de richting van pijpruns. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. Ze worden veelvuldig gebruikt in pijpleidingsnetwerken om tweefasige vloeistofmengsels te transporteren. Ze zijn gecategoriseerd als: Equal Tee en Unequal Tee.

Wanneer de grootte van de aftakking hetzelfde is als de kopleidingen, wordt een gelijke T-stuk gebruikt en wanneer de aftakkingsgrootte kleiner is dan die van de kopgrootte, wordt een kleinere T-stuk gebruikt. De meest voorkomende zijn T-stukken met dezelfde inlaat- en uitlaatmaten. Sommige van de industriële T-stukken zijn Rechte T-stuk, Reduceer T-stuk, Double Branch T-stuk, Double Branch Reducerend T-stuk, Conisch T-stuk, Double Branch Conisch T-stuk, Bullhead Tee, Conisch Reduce T-stuk, Double Branch Conisch Reduce T-stuk, Tangential T-stuk en Double Branch Tangential T-stuk .De bovenstaande T-stukken zijn gecategoriseerd op basis van hun vormen en structuur. Ze kunnen ook worden geclassificeerd op basis van de toepassing die ze moeten uitvoeren.

Htongsteel is een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van pijpt-stukken in China, als u kwalitatief hoogwaardige tee pro professioneel bedrijf, fabriek, verkoper en exporteur wilt kopen of kopen, neem dan gerust contact met ons op.

Specificatie:

Naadloos: 1/2 '' - 24 '', Gelast: 24 '' - 96 '', Dikte: SCH10-XXS

Kwaliteit en materiaal:

Roestvrij staal: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Gelegeerd staal: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Staal standaard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Gerelateerd zoeken: Pijpfitting T-stuk, pijp T-stuk, T-stuk voor pijp, 3-weg kruis T-stuk, Kruis T-stuk, Gelijke T-stuk, Staal Gelijke T-stuk, Roestvrij staal Gelijke T-stuk, Gelegeerd staal Gelijke T-stuk, Reduceer T-stuk, Staal Reduce T-stuk, Roestvrij staal Reduce T-stuk , T-stuk van gelegeerd staal.


Een paar: 304 roestvrijstalen buisleidingen

Volgende: Roestvrij stalen rechthoekige vierkante buis