Pijp Tee

Pijp Tee

Een tee is de meest voorkomende pijp montage. Het is beschikbaar met alle binnendraad sockets, alle oplosmiddel sockets lassen of lassen met tegen oplosmiddel stopcontacten en een zijwaarts geplaatste afvoer met vrouwelijke draden. Het wordt gebruikt

Praat nu

Productdetails

Huitong Special Steel Co., Ltd is een beroemde fabrikant van de tee van de pijp van de China en de leverancier, uitgerust met een productieve fabriek en bedrijf en als een professionele pijp tee exporteur en de verkoper, verwelkomen we u om te kopen en groothandel van hoogwaardige pijp montage tee, tees pijp, tee voor pijp altijd, 3 weg Kruis tee, cross tee vanuit onze fabriek.

Een tee is de meest voorkomende pijp montage. Het is beschikbaar met alle binnendraad sockets, alle oplosmiddel sockets lassen of lassen met tegen oplosmiddel stopcontacten en een zijwaarts geplaatste afvoer met vrouwelijke draden. Het wordt gebruikt om te combineren of splitsen een vloeistofstromen. Het is een soort pijp montage dat is T-vormige met twee uitgangen, op 90° tot de verbinding met de hoofdlijn. Het is een kort stukje pijp met een zijdelingse afvoer. Een tee wordt gebruikt voor het aansluiten van leidingen van verschillende diameters of voor het wijzigen van de richting van de pijp loopt. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. Ze worden uitgebreid gebruikt in de pijpleiding netwerken voor het vervoer van twee fasen vloeibare mengsels. Ze zijn gecategoriseerd als: gelijke Tee en ongelijke Tee.

Wanneer de grootte van de tak hetzelfde als koptekst pijpen is, gelijke tee wordt gebruikt en wanneer de tak-grootte kleiner dan die van de header grootte is, verminderde tee zal worden gebruikt. Meest voorkomende zijn tees met dezelfde inlaat en uitlaat maten. Sommige van de industriële tees zijn rechte Tee vermindering van Tee, dubbele tak Tee, dubbele tak vermindering van Tee, conische Tee, dubbele tak conische Tee, Bullhead Tee, conische vermindering van Tee, dubbele tak conische vermindering van Tee, tangentiële Tee, en dubbele tak tangentiële Tee.The boven tees zijn gecategoriseerd op basis van hun vormen en structuur. Ze kunnen ook worden ingedeeld op basis van de toepassing die ze moeten uitvoeren.

Htongsteel is één van de toonaangevende China pijp tee fabrikanten en leveranciers, als u wilt kopen of aankoop kwalitatief hoogwaardige tee pro professioneel bedrijf, fabriek, verkoper en exporteur, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Specificatie:

Seamless: 1/2 '' - 24'', gelast: 24''-96'', dikte: SCH10-XXS

Rang en materiaal:

Roestvrij staal: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Gelegeerd staal: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5 WP9, WP91.

Stalen standaard:

ASME B16.9 ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, B2311 VAN DE JIS, JIS B2312, JIS B2313.

Zoek: Pipe Fitting Tee, pijp tee, tee voor pijp, gerelateerde 3 manier Kruis Tee, Cross tee, gelijke Tee staal gelijk Tee, roestvrij staal gelijk Tee, gelegeerd staal gelijk Tee, Reducer Tee, staal Reducer Tee, RVS Reducer Tee, gelegeerd staal Reducer Tee.


Een paar:304 roestvrij stalen buisfittingen Volgende:RVS rechthoekige vierkante pijp

Onderzoek