Reducer

Reducer
Chat Now
Productdetails

Huitong Special Steel Co., Ltd is een beroemde China reducer fabrikant en leverancier, uitgerust met een productieve fabriek en bedrijf en waar een professionele reducer exporteur en de verkoper, we zijn altijd verheugd over u te kopen en groothandel van hoogwaardige pijp reducer, pijp verloopstukken, excentrische reducer, concentrische reducer, stalen buis reducer vanuit onze fabriek.

Een reducer zorgt voor een verandering in de pijp grootte hydraulische stroom eisen van het systeem te voldoen, of aan te passen aan de bestaande leidingen van een verschillende grootte. Verloopstukken zijn meestal concentrische verloopstukken maar excentrieke verloopstukken worden gebruikt wanneer dit nodig is om de dezelfde boven - of onderkant-of-pipe-niveau te handhaven.

Htongsteel heeft ontpopt als de toonaangevende leverancier van one-stop oplossing voor al uw Reducer eisen. Wij zijn één van de grootste exporteurs & distributeurs van Reducer in China. Onze producten hebben wijd gebruikt in tal van gebieden zowel thuis als in het buitenland. Elke afdeling zijn onder perfect beheer en volledig geautomatiseerde productie te bieden van de beste kwaliteitsproducten en snelle diensten aan onze klanten.

Producten:

Concentrische Reducer, Carbon steel CON reducer, RVS CON reducer, gelegeerd staal CON reducer, CON reducer, excentrische Reducer ECC reducer, koolstofstaal ECC reducer, roestvrij stalen ECC reducer, gelegeerd staal Ecc Reducer.

Grootte:

Naadloze Reducer: 1/2" tot 24-inch, gelaste Reducer: 26"-48".

Dikte: SCH20-SCH160

Materialen:

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Standaard:

ANSI, ISO, JIS, DIN, NEN, GB

Related Search: pijp Reducer, verloopstukken, excentrische reducer, concentrische reducer, stalen buis reducer pijp.


Onderzoek